Disclaimer

© 2013 – MRH Concepts VOF. Alle rechten voorbehouden/All rights reserved.

Auteursrecht/Copyright

Het website ontwerp, tekst, afbeeldingen, de selectie en plaatsing daarvan, is auteursrechtelijk beschermd door MRH Concepts VOF, © 2013. Alle rechten voorbehouden.

Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming en is bestemd voor eigen of intern gebruik van onze klanten en/of potentiële klanten, waarbij het niet is toegestaan de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hardcopy.

Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van MRH Concepts is het niet toegestaan deze site op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk.

Handelsmerken

Meervoorminder.nl is een handelsmerk van MRH Concepts welke geregistreerd kan zijn in sommige juridicties.

Alle andere handelsmerken zijn eigendom van de gerespecteerde eigenaren.

Aansprakelijkheid

Deze site is bestemd voor het verstrekken van informatie aan onze klanten. Wij hebben de inhoud van deze site met de grootst mogelijke zorg samengesteld, maar kunnen geen garanties geven met betrekking tot de aard of de inhoud van de informatie op deze site. Wij zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan.

Het is niet toegestaan deze site te “framen”.

Wij achten ons niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de toegang tot of de informatie op enige site die is verbonden/gelinkt van of naar deze site.